Bubuka pikeun produk LED

Tentang Kami

Shenzhen Litestar LED CO., LTD

Kami gaduh gedong lima lantai. Sakabéh pabrik urang 15,000 méter pasagi. Kami parantos ngalaman insinyur R&D, pagawé anu ahli, mesin canggih sareng jalur perakitan otomatis. Hardware anu saé ieu mangrupikeun jaminan produk anu saé. Kami ngahargaan kualitas salaku garis hirup urang sareng ngartos yén kualitas anu saé mangrupikeun dasar hubungan bisnis jangka panjang. Produk utama kami nyaéta Front Service LED display, outdoor LED Signage, outdoor digital billboard, Small pixel pitch LED Display,Rental LED Display. Ti bahan baku dugi ka manufaktur sareng uji, urang mastikeun ngalaksanakeun unggal léngkah numutkeun sistem kontrol kualitas internasional. QC mandiri kami mariksa unggal léngkah produksi pikeun mastikeun kualitas layar led led.

Pertanyaan Pikeun Pricelist

Anjeun tiasa ngirim panilitian. Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal asup di kontak dina 24 jam.

Bérita paling énggal

  • Litestar dina LED Cina 2020

    Litestar dina LED Cina 2020

    Tanggal 1-3 Séptémber, kami parantos ngiringan LED China Show 2020 di Pusat Konvensi sareng Pameran Shenzhen. Ieu sanés waktos munggaran urang ngiringan paméran internasional sapertos kitu, dina taun ......

  • Paméran LITESTAR 2018 Infocomm di Las Vegas

    Paméran LITESTAR 2018 Infocomm di Las Vegas

    Infocomm 2018 parantos hasil ditutup di Las Vegas. Tim Litestar, salaku paméran, nyandak fitur sareng produk kréatipna pikeun dipidangkeun dina paméran ieu.

  • Pameran Litestar 2019 ISLE di Guangzhou

    Pameran Litestar 2019 ISLE di Guangzhou

    Litestar ngiringan paméran ISLE 2019 di Guangzhou tanggal 3-6, Maret di Guangzhou. Litestar bawa nuturkeun led led anyar pikeun paméran. 1. Tembok pidéo anu dipimpin utama didamel ti luar P16 DIP dipi......

  • 2019 Pameran Amstedan

    2019 Pameran Amstedan

    Sistem Integrasi dilaksanakeun mangrupikeun paméran panglegana pikeun AV sareng integrasi sistem. Édisi 2019 ngiringan ti 5 dugi ka 8 Pébruari di RAI Amsterdam, sareng éta panggedéna diantarana dina w......